Hur funkar det?

Det är enkelt men framförallt lönsamt!

Genom Chaching får företag och företagsägare cashback på sina inköp online. Cashbacken betalas ut och hamnar på företagets konto

1

Steg 1Registrera dig

Börja med att skapa ett konto och fyll i dina uppgifter. Det är helt gratis att använda sig av Chaching och du binder aldrig upp dig till nåt.

Det är enkelt och smidigt – du gör dina egna val, och Chaching tar hand om resten. Genom att aktivera ditt företag hos de utvalda bonusföretagen eller genom att genomföra inköp via en dedikerad länk, säkerställer Chaching att du får tillgång till de förmåner och cashback som du föredrar.

2

Steg 2Handla hos Företag

3

Steg 3Tjäna Cashback

När du gör dina inköp behöver du inte ändra ditt vanliga beteende – du handlar precis som tidigare. Men nu har du möjligheten att dra nytta av cashback. Våra samarbetspartners(företag) skickar sina transaktionsdata till Chaching, och baserat på din inköpsvolym belönas du med cashback från varje deltagande samarbetspartner.

När du tjänar cashback genom dina inköp sätts dessa automatiskt in på ditt Chaching-konto, vilket ger dig en smidig översikt över din Cashback. Det unika med Chaching är att du får ut din cashback i from av riktiga pengar som du kan återinvestera i din verksamhet

4

Steg 4Ta ut din Cashback

5

Bonus StegChaching chrome tillägg

Men hjälp av vårat smarta Google Chrome tillägg kan du enkelt aktivera din cashback utan att behöva besöka Chaching.se.
Chaching-knappen är ett intelligent tillägg som påminner dig att aktivera din cashback när du besöker en av våra butik där du kan få pengar tillbaka. Tillägget hjälper dig att inte glömma bort din chaching.
Tjänsten är kostnadsfri för alla Chaching-medlemmar.