Strawberry

Strawberry är portalen till ett brett utbud av hotell, möten och konferenser, restauranger och spa. Samtidigt kan medlemmar njuta av förmåner och spännande möjligheter.

Genom deras webbsida och app, samt som medlem, får du tillgång till möjligheter över hela Norden genom deras löfte om att fylla livet med roliga, meningsfulla och spännande upplevelser.

Historia
För över 25 år sedan startade resan med ett enda hotell. Idag är över 17 000 anställda och har fler än 225 hotell på över 100 destinationer i hela Norden. Portföljen innehåller både våra välkända och omtyckta kedjehotell, samt fristående unika hotell. Gäster och medlemmar kan välja mellan allt från moderna budgethotell till välkända lyxhotell med exklusiv atmosfär.

De brinner för upplevelser – allt från små detaljer som får dig att uppleva städer på ett nytt sätt, till ett personligt meddelande i rummet när du checkar in på ditt favorithotell. Tillsammans med deras fantastiska medarbetare har dem byggt ett av de bästa och mest diversifierade hotellföretagen i Norden, med en tydlig vision om att arbeta för ett mer inkluderande samhälle. Strawberry markerar början på något nytt – något långt bortom den vanliga hotellbranschen.

Ett universum av upplevelser
Med över 225 hotell, barer, caféer, restauranger, arenor och spa erbjuder dem tusentals unika upplevelser varje dag. Skiftet till Strawberry markerar att de kommer att göra ännu mer av det dem är bäst på: att skapa spännande och minnesvärda upplevelser på ett innovativt och hållbart sätt.

Deras ambition är att skapa ett ekosystem av en mängd olika upplevelser över hela Norden, och kombinera dem med ännu fler partnererbjudanden och förmåner. För det är vad Strawberry ska vara – ett universum av upplevelser!

  • Alla
  • Erbjudande
  • Rabattkoder
  • Kampanjer
  • Utgått
Other shops
Kärnfull EnergiUSAdrop
Chaching
Logo