Partna

Partna är en plattform som hjälper företagare att matcha med digitala byråer. Företag som behöver hjälp med digitala projekt, t.ex. webbdesign, programmering och digital markandsföring. Du lägger enkelt upp det du letar efter och får offerter gratis från kvalificerade byråer.

  • Alla
  • Erbjudande
  • Rabattkoder
  • Kampanjer
  • Utgått

Allmäna Villkor

Hur lång tid tar det att få cashback?

Din cashback läggs till på ditt konto så fort vi har fått information om den. Har du inte fått din cashback efter 48 timmar, ber vi er kontakta oss med er orderbekräftelse.

Du får din cashback så fort vi har fått betalt av Partna, tiden kan variera beroende på om det erbjuds öppetköp eller andra grejer som kan fördröja betalningen till oss.

Viktig att tänka på!

Besök butiken och slutför ditt köp utan att lämna webbplatsen eller navigera till andra sidor innan köpet är genomfört. Att göra detta är viktigt för att säkerställa att din cashback registreras korrekt. Se till att eventuella adblockers är inaktiverade och att cookies är aktiverade i din webbläsare och på den enhet du använder. Dessa åtgärder är nödvändiga för att kunna spåra ditt köp och säkerställa att du får din cashback.

Other shops
Kärnfull EnergiUSAdrop
Chaching
Logo